UBB

Cătălina Ponor – de pe podiumul gimnasticii internaţionale, pe scena The Woman

Autor: bianca.padurean din 5 februarie 2018, Vizualizari: 5 053

Cătălina Ponor – de pe podiumul gimnasticii internaţionale, pe scena The WomanCătălina Ponor, declarată Gimnasta anului 2017 în Europa vine pe scena Conferinţei de Leadership Feminin The Woman pe 21 martie 2018 la Cluj-Napoca. Cătălina este cea mai longevivă gimnastă a României, la vârsta de 30 ani având dedicaţi peste 25 de ani gimnasticii. Tripla campioană olimpică, aflată la finalul unei etape profesionale din viaţa sa, îşi propune să dea mai departe generaţiilor viitoare toată experienţa şi pasiunea sa pentru gimnastică,  prin mobilizarea la scară mare a tuturor factorilor implicaţi. Pe 21 martie 2018, Conferinţa de Leadership Feminin The Woman aduce împreună peste 600 de femei din mediul de business, pregătite să investească în dezvoltarea lor profesională şi personală, lăsându-se inspirate de speakerii care şi-au confirmat deja prezenţa pe scena The Woman precum Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat) şi Olga Johnston – Antonova (Fondator Circular Fashion Russia)


La conferinţa The Woman din acest an de la Cluj participă şi CEO-ul Centrului Richard Branson. Antoinia Norman - CEO@Branson Centre, fundaţia non-profit înfiinţată de Virgin Group, al cărei fondator este Richard Branson, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Marea Britanie şi cunoscut om de afaceri, îşi anunţă prezenţa pentru prima oară la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman. Branson Centre sprijină antreprenorii oferindu-le suport în dezvoltarea şi structurarea afacerii prin formare, mentorat şi crearea de conexiuni.

 

Membră şi ambasadoare în cadrul UN Women, liderul programului For Good Program, Antoinia susţine educaţia şi dezvoltarea femeii. În cadrul Branson Centre din Africa de Sud, aceasta a fost un factor esenţial pentru dezvoltarea antreprenorilor în Africa şi alte părţi ale lumii, punând accentul pe modelul şi strategia unui business. Antoinia este promotoare a egalităţii între sexe, contribuind activ la dezvoltarea femeilor antreprenor în poziţii de leadership în cât mai multe domenii de afaceri guvernate de bărbaţi, ajutându-le să îşi depăşească temerile şi să-şi revoluţioneze afacerile prin dezvoltare profesională, inovaţie şi parteneriate excelente. Antoinia a fost contribuitor activ, speaker principal şi lector la Instituţii şi evenimente care au iniţiat programe de dezvoltare a întreprinderilor, atât naţionale cât şi internaţionale.  

 

 

#TheWoman: (sf) amplificator de voci şi promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambiţioasă a femeilor lider.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Social / Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama