www.AutoPieseonline24.ro

Hyundai prezinta noi detalii despre Santa Fe

Autor: mihaela.ursan din 30 ianuarie 2018, Vizualizari: 727

Hyundai prezinta noi detalii despre Santa FeHyundai a dezvaluit primele imagini ale noii generatii Santa Fe. Modelul dispune de un design rafinat si impunator, care reflecta noua abordare Hyundai pentru gama de SUV-uri.


Exteriorul este dominat de partea frontala. Grila tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri, proiectoare si lumini de zi confera un aspect futurist.

Perspectiva laterala evidentiaza caracteristicile dinamice ale autovehiculului. Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate.

Pentru a intari personalitatea puternica a modelului, partea din spate dispune de un design robust, cu doua esapamente, lampi cu forma unica si o bara puternic profilata.

Noua generatie Santa Fe va avea premiera mondiala in februarie, inaintea debutului din cadrul Salonului Auto de la Geneva, care se va desfasura la inceputul lunii martie.

Despre Hyundai
Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.


dle templates freefilm online


Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama