www.AutoPieseonline24.ro

UBB

Românii pot cere restituirea taxei auto până în 31 august. Peste 20.000 de maşini au fost înmatriculate în Cluj în 2017

Autor: Claudiu.Padurean din 9 ianuarie 2018, Vizualizari: 627

Românii pot cere restituirea taxei auto până în 31 august. Peste 20.000 de maşini au fost înmatriculate în Cluj în 2017Românii vor putea cere restituirea taxei auto doar până în data de 31 august 2018. Orice cerere care va fi depusă ulterior acestei date va fi respinsă, prevede un act normativ care a fost publicat în Monitorul Oficial.


Cererile de restituire trebuie să se refere la taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, la taxa pentru emisiile poluante sau la timbul de mediu. Contribuabilii trebuie să depună aceste cereri la ANAF. Cererea de restituire trebuie să fie însoţită de dovada plăţii, adică de chitanţe sau de extrase de cont.

 

De asemenea, contribuabilii mai trebuie să depună şi cartea de identitate şi certificatul de înmatriculare a maşinii. Actul normativ mai prevede şi faptul că persoanele care au plătit taxele în cauză au dreptul şi la dobânzi de 0,02 la sută pentru fiecare zi scursă între data plăţii taxei şi data restituirii acesteia. 

 

În Cluj, în 2017, au fost înmatriculate peste 20.000 de maşini, după eliminarea taxelor impuse sub diferite pretexte pentru importul acestora.

dle templates freefilm online


Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama