www.AutoPieseonline24.ro

Începe Cluj Blues Fest

Autor: Claudiu.Padurean din 1 noiembrie 2017, Vizualizari: 2 598

Începe Cluj Blues FestPe lângă mult aşteptatele concerte ale artiştilor români, cea de-a patra ediţie a Cluj Blues Fest, care va avea loc în 3 şi 4 noiembrie 2017, oferă publicului posibilitatea de a participa şi la alte acţiuni din cadrul festivalului.  Astfel, iubitorii bluesului şi ai cărţilor sunt invitaţi vineri, 3 noiembrie, de la ora 11.00, în cafeneaua Insomnia (str. Universităţii nr. 2), pentru a-l descoperi pe artistul AG Weinberger în ipostaza de autor odată cu lansarea primei sale apariţii editoriale, volumul ‘’Singular. Lamentări, observaţii, studii, poezii şi alte texte’’. Această carte-manifest păstrează momente din viaţa autorului în mărturisiri pline de sinceritate şi care sunt expresia forţei artistice a lui AG Weinberger. Fragmente din ‘’Singular’’ vor fi rostite în Insomnia de către actorul Valentin Oncu.


Dimineaţa de sâmbătă, 4 noiembrie, îi va fi dedicată artistului Alexandru Andrieş. Presa clujeană şi cei mai înfocaţi zece fani ai lui Andrieş se vor putea întâlni cu artistul în cadrul unui Blues Brunch organizat cu ajutorul a NTT Data Romania, unul dintre partenerii festivalului.  Fanii care vor participa la întâlnirea cu Alexandru Andrieş vor fi aleşi în urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook a festivalului. Doritorii vor fi invitaţi să scrie ce l-ar întreba pe Andrieş dacă s-ar întâlni cu el, urmând să fie răsplătite cu un loc la Blues Brunch cele mai creative, interesante sau simpatice răspunsuri.

 

În afara acestor acţiuni, publicul este invitat să participe în fiecare seară, după concerte, la sesiunile de improvizaţie pe care artiştii prezenţi la Cluj Blues Fest au în plan să le susţină în Karolina Pub&Terrace (str. Constantin Daicoviciu nr. 9).

 

Cluj Blues Fest 2017 aduce în acest weekend pe scena mare a Casei de Cultură a Studenţilor nume importante ale muzicii de blues din România: Marcian Petrescu & Trenul de noapte, AG Weinberger, Soul Serenade şi Alexandru Andrieş.

 

Biletele pentru cele două zile de festival se pot cumpăra de pe site-ul www.ambilet.ro. Preţul unui bilet de o zi este 50 de lei, iar abonamentul pentru două zile costă 80 lei. În ziua concertului, biletele se vor putea achiziţiona de la intrare cu 50 de lei.

 

Ediţia din acest an a Cluj Blues Fest este realizată cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca şi al companiei NTT DATA.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama