www.AutoPieseonline24.ro

Univers T a investit în turismul din Munţii Apuseni. Compania clujeană a deschis Casa Călăţele

Autor: Claudiu.Padurean din 14 octombrie 2017, Vizualizari: 3 341

Univers T a investit în turismul din Munţii Apuseni. Compania clujeană a deschis Casa CălăţeleCompania hotelieră Univers T pune în valoare una dintre cele mai frumoase zone turistice din Munţii Apuseni. Societatea care aparţine Consiliului Judeţean Cluj a finalizat investiţia în Casa Călăţele.


Noua unitate turistică are patru dormitoare, sufragerie, living, foişor pentru grătare, jacuzzi, o curte spaţioasă pentru activităţi în aer liber şi dotări premium. Casa Călăţele, situată în satul Călăţele Pădure, va fi administrată de echipa managerială a hotelului Univers T, care s-a impus în ultimii ani drept unul dintre cele mai bune hoteluri de trei stele din România, potrivit evaluărilor realizate de Camera de Comerţ şi Industrie a României, precum şi de alte organizaţii patronale. 

 

„Casa Călăţele respectă specificul arhitectural al zonei Munţilor Apuseni, dar dispune de facilităţi precum Internet wifi, smart-tv-uri şi amenajări interioare de înaltă clasă.” a declarat directorul general Valentin Lungu.

 

Oaspeţii care aleg această unitate turistică pot vizita obiective precum Lacul de la Fântânele, Cascada Vălul Miresii, alte obiective din Parcul Natural Apuseni sau bisericile istorice din satele din jur. 

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama