UBB

Univers T, locul I în Topul Naţional al Firmelor realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României

Autor: Claudiu.Padurean din 9 octombrie 2017, Vizualizari: 1 789

Univers T, locul I în Topul Naţional al Firmelor realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a RomânieiComplexul hotelier Univers T SA se află, pentru al treilea an consecutiv, pe locul I în Topul Naţional al Firmelor, realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Distincţia a fost obţinută la secţiunea Turism, categoria Întreprinderi Mijlocii.


Festivitatea de premiere va avea loc în data de 9 noiembrie, în cadrul Galei Topul Naţional al Firmelor, de la Bucureşti. Acest eveniment oferă o recunoaştere oficială celor mai performante firme din România. 

 

Noul premiu certifică faptul că Univers T este una dintre cele mai bune companii hoteliere din România, în condiţiile în care, recent, societatea clujeană s-a situat pe locul I în Top Profit România 2017 şi pe locul I în Top Afaceri România 2017. Performanţele manageriale ale echipei complexului hotelier clujean au fost recunoscute şi de faptul că în anul 2016, Univers T a ocupat locul I în Topul Naţional al Firmelor Private din România, realizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama