Liderul PMP Cluj s-a întâlnit cu membri ai Congresului SUA

Autor: Claudiu.Padurean din 24 iulie 2017, Vizualizari: 2 858

Liderul PMP Cluj s-a întâlnit cu membri ai Congresului SUAPreşedintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu, a participat ca invitat la Western Conservative Summit, un eveniment politic de anvergură naţională în Statele Unite ce a avut loc în Denver şi a reunit lideri politici republicani, membri si susţinători ai Partidului Republican din SUA. Conferinţa a inclus în trecut invitaţi de seamă, precum preşedintele Donald Trump, senatorul Ted Cruz, fostul candidat la preşedinţia SUA, Ben Carson, actualmente ministrul dezvoltării urbane, şi guvernatorul Sarah Palin. In acest an, pe lista de invitaţi au fost Ryan Zinke ministrul de interne al administraţiei Trump, John Bolton, fost ambasador la ONU, şi William Bennett, ministrul responsabil de educaţie în administraţia Ronald Regan. Cristian Lungu a reprezentat PMP alături de deputatul Eugen Tomac, preşedintele executiv al acestei formaţiuni politice.


Seria de întâlniri a inclus întrevederi cu congresmenii americani: Jody Hice (Georgia), Paul Anthony Gosar (Arizona) şi Ken Buck (Colorado), membri ai Camerei Reprezentanţilor. Ultimul le-a adresat celor doi parlamentari români invitaţia de a participa la National Prayer Breakfast anul viitor.

 

În cadrul întrevederilor, parlamentarii români au discutat cu oficialii americani despre importanţa Parteneriatul strategic pentru secolul XXI dintre România şi Statele Unite, despre situaţia politica din Europa Centrală şi de Est, problematica imigranţilor din Europa, noile ameninţări de securitate precum anexarea Crimeei şi riscurile la care este expusă Republica Moldova. În cadrul discuţiilor, un subiect de interes pentru congresmenii americani a fost legat de dezbaterea din România cu privire la definirea familiei. Conservatorii americani sunt de părere că familia trebuie menţinută în forma ei tradiţională.

 

Liderul deputaţilor PMP Eugen Tomac si senatorul Cristian Lungu au susţinut in cadrul convorbirilor că formaţiunea, are ca bază o doctrină creştin-democrată şi împărtăşeste acelaşi punct de vedere cu privire la subiectul referitor la definirea familiei. Totodată, parlamentarii PMP au invitat o delegaţie din partea Congresului SUA în România.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama