UBB


SportinCluj.ro: FC Universitatea îşi întăreşte lotul pentru Liga a III-a

Autor: Claudiu.Padurean din 3 iulie 2017, Vizualizari: 2 439

SportinCluj.ro: FC Universitatea îşi întăreşte lotul pentru Liga a III-aFC Universitatea Cluj, promovată recent în Liga a III-a, a parafat noi angajamente cu patru dintre tinerii săi jucători. Astfel, golgheterul Brian Lemac, cu 53 de reuşite (48 în campionat, trei în Cupa României, faza judeţeană şi două în barajul de promovare cu Lăpuşul Târgu Lăpuş), va fi jucătorul echipei clujene până în anul 2020, asemeni mijlocaşului de bandă dreaptă, Rareş Takacs, relatează SportinCluj.ro.


Un alt jucător care şi-a prelungit contractul cu clubul universitar este atacantul Iuliu Haţiegan, care va îmbrăca tricoul alb-negru până în 2022. Pe aceeaşi perioadă a semnat şi mijlocaşul în vârstă de 18 ani sosit de la Gloria Bistriţa, Denis Hordouan, potrivit FCUniversitateaCluj.ro.

 

La capitolul transferuri, FC Universitatea Cluj s-a înţeles cu Octavian Ursu, Mihai Onicaş, Florin Cordoş şi Adrian Micaş. Cu ajutorul acestor jucători, echipa clujeană îşi propune să promoveze în Liga a II-a la finalul sezonului care va începe peste câteva săptămâni.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama