www.AutoPieseonline24.ro

100 de tineri participă la hackathonul Techsylvania

Autor: Claudiu.Padurean din 17 iunie 2017, Vizualizari: 2 178

100 de tineri participă la hackathonul TechsylvaniaCel mai important eveniment tehnologic din Transilvania şi-a deschis porţile la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj. 100 de tineri programatori participă la o competiţie de tip hackaton, în care vor crea, până duminică seara, aplicaţii pentru diferite dispozitive mobile. Luni şi marţi vor avea loc conferinţe susţinute de specialişti în noi tehnologii, inclusiv de profesori de la MIT sau Universitatea Oxford.


Tineri programatori din România şi din Republica Moldova participă la o competiţie de programare în care trebuie să creeze aplicaţii pentru ceasuri inteligente, drone sau dispozitive mobile. Experienţa anilor trecuţi arată că astfel de competiţii generează idei valoroase, spune unul dintre organizatori, Vlad Ciurcă.

 

După competiţia de programare, Techsylvania programează conferinţe în care reprezentanţi au unora dintre cele mai importante companii din lume din domeniul tehnologiei vor împărtăşi tinerilor din Cluj din experienţa lor.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama