UBB

Alain Delon, impresionat de căldura publicului clujean

Autor: Claudiu.Padurean din 10 iunie 2017, Vizualizari: 3 610

Alain Delon, impresionat de căldura publicului clujeanMarele actor francez Alain Delon a fost primit cu entuziasm de publicul clujean. El a asistat la o proiecţie de gală care a avut loc în cadrul TIFF, iar în această seară va primi premiul pentru întreaga sa carieră.

 


Alain Delon s-a declarat impresionat de căldura cu care a fost primit de cei peste 3.500 de spectatori care s-au strâns în cinematograful în aer liber din Piaţa Unirii din Cluj. Marele actor francez a glumit cu spectatorii, a vorbit despre femeile pe care le-a iubit şi a afirmat că nu va mai juca în nici un film de acum înainte, deoarece nu este încântat de cineaştii din ziua de azi.

 

”O piaţă plină de lume, cu 3.500 de oameni este impresionantă, pentru că nu sunt preşedintele republicii, nu sunt generalul de Gaulle… Deci, a fost foarte impresionant şi foarte satisfăcător, a fost foarte emoţionant şi mi-a făcut mare plăcere, mai ales atunci când nu te afli la tine acasă. În general trebuie să spun că nu eşti profet la tine în ţară. Asta este… Şi eu sunt mult mai iubit în întreaga lume decât în Franţa!”, a spus marele actor francez.

 

Alain Delon va primi în această seară premiul pentru întreaga sa carieră în cadrul galei de închidere a TIFF. Ceremonia va avea loc la Teatrul Naţional Român.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style / Cinema

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama