UBB


Mitropolitul Ioan Robu o acuză pe Gabriela Firea că tergiversează demolarea Cathedral Plaza

Autor: Claudiu.Padurean din 6 mai 2017, Vizualizari: 2 353

Mitropolitul Ioan Robu o acuză pe Gabriela Firea că tergiversează demolarea Cathedral PlazaArhiepiscopul şi mitropolitul romano-catolic al Bucureştiului, IPS Ioan Robu, este dezamăgit de faptul că Primăria Generală a oraşului nu a pus în aplicare decizia definitivă, irevocabilă şi executorie a instanţei cu privire la demolarea clădirii Cathedral Plaza. IPS Ioan Robu crede că această întârziere în aplicarea hotărârii judecătoreşti este consecinţa influenţei de care se bucură proprietarii clădirii, după cum a declarat înaltul prelat într-o conferinţă de presă ţinută la Cluj, la finalul şedinţei Conferinţei Episcopilor Catolici din România.


Clădirea Cathedrala Plaza a fost construită ilegal, în apropierea catedralei romano-catolice Sfântul Iosif din Bucureşti, care este monument istoric şi care are un regim special de protecţie. Arhiepiscopia Romano-Catolică a Bucureştiului s-a opus construirii clădirii Cathedral Plaza şi a cerut şi a obţinut în instanţă demolarea construcţiei ilegale.

 

Cathedral Plaza are 19 etaje şi o înălţime de 75 de metri. Decizia judecătorească ce a declarat construcţia drept ilegală a fost pronunţată în 2011. Nici unul dintre primarii Bucureştiului, Sorin Oprescu, arestat pentru corupţie, sau Gabriela Firea, aleasă acum un an, nu a pornit procedurile pentru demolarea clădirii ilegale.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama