www.AutoPieseonline24.ro

Dream Theater va concerta la Cluj, la mijlocul lui mai

Autor: bianca.padurean din 25 aprilie 2017, Vizualizari: 3 375

Dream Theater va concerta la Cluj, la mijlocul lui maiDupă îndelungi aşteptări, una dintre cele mai îndrăgite formaţii americane, Dream Theater, va concerta pentru prima dată în inima Ardealului, la Cluj Napoca, urmând să pună în scenă un show extraordinar pe 19 mai 2017,  în incinta Cluj Arena. În ziua următoare, trupa se va întoarce la Arenele Romane din Bucureşti.


Ocazia cu care Dream Theater a inclus ţara noastră în turneul său este una cu totul şi cu totul specială. Trupa celebrează un sfert de secol de la lansarea “Images and Words”, o piesă de rezistenţă în istoria muzicii rock, precum şi o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor. Aşa că pregătiţi-vă să păşiţi într-o călătorie experimentală, intensă, captivantă, printre imaginile şi cuvintele definitorii ale universului Dream Theater. Veţi face parte dintr-un show total, cu o producţie impresionantă care va stimula toate simţurile.

Este singura ocazie, poate, în care fanii vor putea asculta în întregime celebrul album “Images and Words”, lansat în 1992 şi distins cu discul de aur de către RIAA. Totodată, setlistul va cuprinde şi o selecţie de piese extrase din vastul şi aclamatul catalog Dream Theater, preferate de fani, scrie infomusic.ro.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama