UBB

După primul raliu câştigat în 2017, pilotul Napoca Rally Academy începe şi campania internaţională oficială

Autor: mihaela.ursan din 7 aprilie 2017, Vizualizari: 1 958

După primul raliu câştigat în 2017, pilotul Napoca Rally Academy începe şi campania internaţională oficialăCâştigător al Raliului Braşovului 2017, prima etapă din campionatul României, Simone Tempestini nu a avut prea mult timp de respiro, îndreptându-şi atenţia către Turul Corsicii, etapă de campionat mondial şi prima rundă care va conta în ierarhia WRC 2, miza internaţională pentru juniorul NRA în acest an.Deşi a mai luat două starturi în această stagiunea a Campionatului Mondial de Raliuri, la Monte Carlo şi în Suedia, Turul Corsicii are o însemnătate deosebită pentru Simone Tempestini, care va face tot posibilul să obţină un rezultat care să-l avantajeze în economia clasamentului WRC 2.

În 2017 vor fi şase etape în care Simone va puncta în această clasă, a doua ca valoare în cea mai importantă competiţie de raliuri din lume – Turul Corsicii, Raliul Portugaliei, Raliul Finlandei, Raliul Germaniei, Raliul Spaniei şi Raliul Marii Britanii, iar la Raliul Poloniei va participa fără să puncteze WRC 2.

Cea mai mare provocare a începutului de an a fost adaptarea la noua maşină, Citroen DS3 R5, iar cei peste 100 km de probă specială de la Raliul Braşovului au contribuit la îmbunătăţirea interacţiunii dintre Simone şi aceasta. Mai sunt încă multe de pus la punct, dar Turul Corsicii ar trebui să consolideze colaborarea.

Obiectivul este de a acumula cât mai multă experienţă şi de a termina raliul, iar dacă totul va decurge conform planurilor şi vor fi câştigate şi puncte în clasamentul general, va fi cu atât mai bine. Simone va face echipaj, ca şi în sezonul trecut din WRC, cu navigatorul italian Giovanni Bernacchini. Turul Corsicii se desfăşoară în periaoda 6 – 9 aprilie, pe parcursul a 10 probe speciale care însumează nu mai pu?in de 316,76 kilometri.

Startul oficial se va da din Ajaccio, iar parcul de service va fi localizat în Bastia.

Tânărul pilot a transmis un mesaj din Corsica, pentru fanii românii, prin intermediul paginii sale de facebook:
https://www.facebook.com/simone.tempestini.9/videos/1216891461741924/


dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama