UBB

Studenţii şi absolvenţii UTCN îşi pot găsi un loc de muncă la Zilele Carierei

Autor: bianca.padurean din 3 aprilie 2017, Vizualizari: 3 837

Studenţii şi absolvenţii UTCN îşi pot găsi un loc de muncă la Zilele CariereiPeste 30 de companii din domeniul tehnoligiei vor fi prezente, în perioada 3-7 aprilie 2017, la Zilele Carierei, organizate de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN), prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră. 


Programul Zilelor carierei cuprinde activităţi la care sunt invitaţi studenţi, absovenţi, cadre didactice ale universităţii şi reprezentanţi ai companiilor partenere. Acestea vor avea standuri, organizate în sediul UTCN de pe strada Bariţiu 26-28.

 

De asemenea, doritorii pot participa la vizite organizate în cadrul unor companii precum Siemens, Energobit şi Emerson.

 

Sunt pregătite, pentru studenţi şi absolvenţi, simulări de interviuri cu reprezentanţi ai firmelor participante, precum şi o serie de mese rotunde având ca temă principală "Cerinţele şi provocările reale ale pieţei muncii", informare şi consiliere privind tehnici de branding personal pentru o viitoare carieră, precum şi două expoziţii cu firmele partenere la eveniment, deschise în clădirea UTCN de pe str. George Bariţiu 26-28 şi Bdul Muncii 103-105.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama