UBB

Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Primară Kinderland

Autor: bianca.padurean din 17 februarie 2017, Vizualizari: 1 749

Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Primară KinderlandŞcoala Primară Kinderland (cu grădiniţă şi creşă) din Cluj-Napoca îşi deschide porţile tuturor părinţilor, bunicilor şi copiilor care vor să o viziteze, pentru o mai bună informare, în vederea luării unei decizii atât de importante cum este alegerea şcolii/grădiniţei copilului. Ziua Porţilor Deschise la Kiderland Cluj-Napoca este sâmbătă, 25 februarie, între orele 10.00 şi 12.00.


Cei care vor să afle mai multe informaţii şi să vadă cu ochii lor unitatea de învâţământ, pot face acest lucru în cadrul evenimentului deschis tuturor, la sediul Şcolii Kinderland, de pe strada Aron Densuşeanu nr. 42, din cartierul Gheorghieni. De anul acesta, Kinderland va avea şi o primă clasă pregătitoare, după ce ani de zile a fost grădiniţă cu predare în limba germană maternă.

 

Doritorii vor putea  vizita spaţiile în care copiii îşi vor desfăşura activitatatea pe tot parcursul zilei şi vor putea fi informaţi în legătură cu programul şi condiţiile în care elevii şi preşcolaii vor învăţa.

 

La Şcoala primara KINDERLAND predarea se va face în limba germana maternă, cu engleza intensiv. Cei interesaţi pot lua în considerare şi următoarele aspecte:

 

  • Numărul copiilor nu depăşeste 12/clasă
  • Profesorul de la clasa pregătitoare este institutor cu gradul II, de etnie germană
  • Şcoala are santină propie
  • În clasa pregătitoare şi I copiii mai au posibilitatea de a dori la amiază
  • Afterschool numai cu colegii de clasa, o paletă largă de opţionale
  • În vacanţe sunt organizate tabere la sediul şcolii şi grădiniţei
dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama