www.AutoPieseonline24.ro

Eurobasketul umple Clujul de turişti. Încep să lipsească locurile de cazare

Autor: Claudiu.Padurean din 16 februarie 2017, Vizualizari: 3 658

Eurobasketul umple Clujul de turişti. Încep să lipsească locurile de cazareMarile competiţii sportive internaţionale găzduite de Cluj în acest an au stârnit interesul suporterilor. Deja, devine tot mai greu să îş găsească locuri de cazare în hotelurile şi pensiunile din oraş în perioada Eurobasketului şi a Campionatului European de Gimnastică Artistică.


Clujul este în acest an capitala sportului din România. Trei competiţii europene sunt programate în oraş: Campionatul European de Karate, Campionatul European de Gimnastică Artistică şi una dintre grupele Eurobasketului. Eurobasketul este cea mai importantă dintre ele, spun specialiştii în sport. Grupa de la Cluj este cea mai interesantă, deoarece în Sala Polivalentă va juca echipa campioană europeană, Spania. Alături de baschetbaliştii spanioli, la Cluj vor juca şi reprezentativele României, Ungariei, Croaţiei, Cehiei şi Muntenegrului. Interesul pentru această competiţie este foarte mare, iar biletele sunt vândute prin trei agenţii, spune unul dintre organizatori, Adrian Voinescu.

 

Turiştii vor fi invitaţi să descopere Clujul pe un traseu special, spune un alt organizator, Mircea Cristescu. Acest traseu va porni de la hastagul Eurobasket 2017 din centrul Clujului şi se va încheia la Sala Polivalentă, locul unde vor avea loc meciurile.

 

Organizatorii recomandă turiştilor care doresc să participe la marile competiţii sportive să îşi facă rezervări din timp la hotelurile şi pensiunile din Cluj, pentru că devine tot mai dificil să îşi găsească un loc de cazare. Pentru că interesul publicului este foarte ridicat, există şi posibilitatea ca unii suporteri tineri să fie cazaţi în căminele studenţeşti din Cluj.

 

Directorul hotelului Univers T, Valentin Lungu, afirmă că ”evenimentele sportive atrag un mare număr de vizitatori din întreaga lume. Le recomand celor care doresc să vină la Cluj în acea perioadă să îşi facă rezervări până la finalul lunii februarie, pentru că apoi s-ar putea să fie prea târziu”.

 

dle templates freefilm online
Sursa: Foto: TransilvaniaReporter.ro

Categoria: Economie / Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama