Alin Tişe ar putea candida la şefia PNL

Autor: Claudiu.Padurean din 10 februarie 2017, Vizualizari: 1 821

Alin Tişe ar putea candida la şefia PNLPreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, ar putea candida pentru şefia PNL, la Convenţia Naţională a acestui partid, care ar urma să aibă loc la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie. Intenţia de a candida a fost anunţată azi, la Cluj, în cadrul unei conferinţe de presă.


Alin Tişe provine din fostul PDL, partid în care a avut funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional. ”Organizaţia Cluj are oameni potriviţi pentru a candida pentru orice funcţie în partid, de la nivel de secretari, vicepreşedinţi, până la nivel de preşedinte de partid. Consider că PNL, pentru a avea succes, va trebui să fie condus de o persoană care este legitimată de votul oamenilor, care are o experienţă profesională şi politică pe măsură şi eu consider că în organizaţia Cluj sunt astfel de persoane. Clujul este o organizaţie fruntaşă, în momentul de faţă. Cu tot scorul nesatisfăcător pe care l-am avut la alegerile parlamentare, a fost organizaţia din ţară cu mult peste orice organizaţie de sector din Bucureşti. Clujul a avut peste 60.000 de voturi; tot Bucureştiul a făcut 80.000. Eu, personal, voi candida; rămâne de văzut dacă pentru o funcţie de vicepreşedinte, prim-vicepreşedinte sau chiar preşedinte al partidului, în funcţie de susţinerea pe care o voi avea şi de la alte organizaţii”, a spus Alin Tişe.

 

În prezent, preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, este considerat drept numărul 2 în PNL. Alin Tişe este finul fostului preşedinte al PDL, ex-premierul Emil Boc, care este primarul Clujului, cel mai important fief electoral al Opoziţiei.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama