UBB

Invită-ţi prietenii să folosească Uber şi poţi câştiga un city break la Roma oferit de Uber şi Vola.ro (A)

Autor: bianca.padurean din 2 februarie 2017, Vizualizari: 4 080

Invită-ţi prietenii să folosească Uber şi poţi câştiga un city break la Roma oferit de Uber şi Vola.ro (A)Aplicaţia Uber, serviciul care îţi permite să apeşi pe un buton şi să comanzi o maşină, a ajuns la Cluj-Napoca în luna august. În doar câteva luni, Uber a devenit un serviciu foarte apreciat de clujeni, iar peste 21.000 de localnici au ales să folosească aplicaţia pentru a ajunge confortabil, convenabil şi în siguranţă la destinaţie.


La Uber, fiecare recomandare este răsplătită: clujenii care invită pe cineva să încerce serviciul pentru prima dată vor oferi persoanei invitate o reducere de 15 lei la prima sa cursă Uber şi vor beneficia, la rândul lor, de aceeaşi reducere, de fiecare dată când recomandă serviciul şi invitatul efectuează prima cursă. În plus, Uber a pregătit o surpriză utilizatorilor săi pasionaţi de călătorii: utilizatorul care efectuează cele mai multe recomandări până pe 25 februarie 2017 primeşte cadou un city break la Roma, oferit în parteneriat cu Vola.ro, cea mai importantă agenţie de turism online din România.

 

Pentru a recomanda serviciul, fiecare utilizator are un cod personal de invitaţie pe care îl poate trimite mai departe oricui vrea să încerce un serviciu sigur şi de încredere pentru a se deplasa prin oraş. Pentru a trimite codul personal de invitaţie, utilizatorii trebuie să deschidă meniul aplicaţiei Uber (colţul din stânga sus) şi să selecteze “Curse gratuite”. Fiecare utilizator care se înregistrează folosind acest cod beneficiază de o reducere de 15 lei la prima lui cursă Uber. De aceeaşi reducere va beneficia şi utilizatorul care a recomandat serviciul Uber, atunci când persoana invitată efectuează prima sa cursă folosind aplicaţia.

 

Astfel, în condiţii de trafic normal, utilizatorii care vor recomanda serviciul Uber altor persoane vor beneficia de curse gratuite pe rute precum Gară - Piaţa Unirii sau Complexul Studenţesc Haşdeu - Cluj Arena, în timp ce o cursă de la Piaţa Mihai Viteazul până la aeroport va costa aproximativ va costa aproximativ 7 lei. Tarifele Uber sunt mereu transparente, iar plata se face electronic, direct din aplicaţie, fără numerar şi fără bacşiş. În plus, pasagerii Uber pot descărca factura fiscală pentru fiecare cursă din contul lor online de utilizator.

 

În plus, utilizatorul care efectuează cele mai multe recomandări în perioada 25 ianuarie - 25 februarie 2017 primeşte cadou un city break la Roma, oferită în parteneriat cu Vola.ro. Clujenii care nu au încercat serviciul Uber până acum pot participa şi ei în campanie şi vor beneficia şi de prima lor cursă Uber gratuită dacă îşi fac cont pe Uber.com/App şi introduc în aplicaţie codul promoţional VreaulaRoma, înainte de a comanda o maşină. Ulterior, fiecare invitaţie reprezintă o şansă în plus pentru a pleca gratuit în vacanţă la Roma!

 

Cum funcţionează campania?

 

  • Pentru a afla codul personal de invitaţie, fiecare utilizator Uber trebuie să deschidă meniul aplicaţiei (colţul din stânga sus) şi să atingă “Curse gratuite”
  • Utilizatorul îşi invită familia, prietenii şi cunoscuţii care nu au încercat Uber până acum să îşi facă un cont folosind codul lor personal de invitaţie. Codul poate fi trimis direct din aplicaţie, poate fi postat pe Facebook, Twitter, alte reţele sociale, bloguri, sau poate fi comunicat direct: important este să fie folosit la fiecare înregistrare a unui cont nou
  • Fiecare utilizator nou Uber care îşi face un cont folosind codul personal de invitaţie al unui alt utilizator beneficiază de o reducere de 15 lei la prima sa cursă. De aceeaşi reducere se bucură şi utilizatorul care a lansat invitaţia, atunci când noul utilizator efectuează prima sa cursă
  • Utilizatorul care a efectuat cele mai multe recomandări (utilizatori invitaţi care şi-au făcut cont Uber folosind codul personal de invitaţie şi au efectuat prima lor cursă Uber) în Cluj-Napoca până pe 25 februarie primeşte cadou un city break la Roma, oferit în parteneriat cu Vola.ro, cea mai importantă agenţie de turism online din România.

 

Mai multe informaţii, precum şi regulamentul campaniei, sunt disponibile online pe blog: https://newsroom.uber.com/romania/uber-vola-roma/

 

Despre Uber

 

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă - peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă - cum poţi comanda o cursă la atingerea unui buton. Opt ani şi câteva miliarde de curse mai tarziu, Uber îşi propune să rezolve o provocare şi mai mare: reducerea poluării şi a aglomeraţiei urbane, aducând mai mulţi oameni în mai puţine maşini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti şi, din 2016 şi la Cluj, Braşov şi Timişoara.

 

Despre Vola.ro


Vola.ro este cea mai importantă agenţie de turism online din România. Pe site-ul Vola.ro, utilizatorii pot cumpăra bilete de avion, city break-uri şi vacanţe sau pot rezerva camere de hotel, la preţuri accesibile, în toată lumea.

dle templates freefilm online


Categoria: Social / Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama