www.AutoPieseonline24.ro

Legendarul saxofonist american Kenny Garrett revine la Cluj-Napoca

Autor: bianca.padurean din 31 ianuarie 2017, Vizualizari: 2 813

Legendarul saxofonist american Kenny Garrett revine la Cluj-NapocaCasa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca va găzdui pe 25 Februarie 2017 începând cu ora 20:00 concertul lui Kenny Garrett. După 2 show-uri cu casa închisă în 2015 şi 2016, legendarul saxofonist american readuce sunetul impecabil de jazz pe scena clujeană odată cu turneul de promovare al celui de-al 4-lea album: “Do Your Dance”.


Numit de publicaţia Washington City Paper drept “cel mai important saxofonist alto al generaţiei sale”, iar de către The New York Times “cel mai admirat saxofonist alto de jazz după Charlie Parker”, Kenny Garrett a reuşit să bucure iubitorii muzicii jazz cu nenumărate acorduri fine şi colaborări cu artişti de renume mondial precum: Sting, Guru, Q-Tip, Woody Shaw, Freddie Hubbard sau Art Blakey & The Jazz Messangers. În palmaresul său se află, de asemenea, şi un premiu Grammy la categoria: “American post bop jazz saxophonist and flautist” şi numeroase alte premii, distincţii şi nominalizări.

 

Pe 25 Februarie la Cluj-Napoca se va afla în compania pianistului Vernell Brown, a bass-istului Corcoran Holt, a bateristului Marcus Baylor şi a percuţionistului Rudy Bird, alături de care va încânta publicul cu un nou album, cu noi sunete şi o nouă abordare aşa cum el însuşi afirmă: “Nu vă aşteptaţi să cânt la fel ca la ultimul meu concert. Mă schimb mereu, urmărind ceea ce spiritul meu simte!” - Kenny Garrett.

 

Biletele pentru acest eveniment au fost deja puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online accesând acest link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/kenny-garrett-do-your-dance-cluj-napoca-casa-de-cultura-a-studentilor-932267/performance.html sau offline din reţeaua EVENTIM.

 

Despre Kenny Garrett

 

Născut pe 9 octombrie 1960, artistul a debutat mai întâi ca membru în 1978 al Orchestrei Duke Ellington (condusă pe atunci de fiul marelui şef de formaţie, Mercer Ellington), trei ani mai târziu ca saxofonist în Orchestra Mel Lewis, apoi în Quartetul bateristului Dannie Richmond. Un spirit dinamic şi creativ a colaborat cu succes timp de 5 ani cu celebrul trompetist Miles Davis care i-a oferit ajutor şi în crearea primelor sale 3 albume. În prezent, datorită pasiunii sale pentru a produce muzică de calitate, discografia sa numără nu mai puţin de 19 albume în calitate de lider şi alte 31 de discuri ca sideman. Kenny Garrett se va afla în România în turneul de promovare a noului său album “Do Your Dance”, şi va oferi 2 show-uri de excepţie, pe 23 Februarie la Bucureşti şi pe 25 Februarie la Cluj-Napoca.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama