UBB

SportinCluj.ro: Cariera lui Ionuţ Larie, salvată de Gheorghe Hagi

Autor: Claudiu.Padurean din 29 decembrie 2016, Vizualizari: 2 761

SportinCluj.ro: Cariera lui Ionuţ Larie, salvată de Gheorghe HagiFundaşul CFR Cluj, Ionuţ Larie, unul dintre cei mai buni jucători din Liga I, a declarat, pentru GSP.ro, că a fost la un pas să se lase de fotbal, pe vremea când juca la Farul Constanţa. El a adăugat că cel care i-a salvat cariera a fost căpitanul generaţiei de aur, Gheorghe Hagi, potrivit SportinCluj.ro.

 


“Eram neplătiţi de luni bune, iar Dennis Şerban şi Gică Butoiu, antrenorii de atunci, nu mai ştiau cum să ne motiveze să ne antrenăm. Poate, dacă nu era Viitorul, acum eram şofer de taxi. Am tot respectul pentru această meserie, doar că la Constanţa doi din trei taximetrişti au jucat fotbal”, a declarat Ionuţ Larie, care, în 2010, s-a transferat de la Farul Constanţa la Viitorul Constanţa.

 

Jucătorul de 29 de ani a dezvăluit şi motivul pentru care a preferat să se transfere de la Viitorul la CFR Cluj, în vara anului 2014.

“După patru ani, îmi doream o nouă provocare. Mai aveam contract două sezoane cu Viitorul, dar cu domnul Hagi poţi discuta orice şi i-am zis ce îmi doream. Am ales să plec chiar dacă mi-a oferit acelaşi salariu pe care urma să-l primesc la CFR. Am vrut să văd dacă pot reuşi la un club mai mare”, a adăugat fundaşul clujenilor.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama