UBB

Handbaliştii Universităţii Cluj au obţinut o victorie în ultimul meci acasă

Autor: Claudiu.Padurean din 5 decembrie 2016, Vizualizari: 2 263

Handbaliştii Universităţii Cluj au obţinut o victorie în ultimul meci acasăHandbaliştii Clubului Sportiv Universitatea Cluj au câştigat ultimul meci din acest an de pe teren propriu, scor 25-22 (17-9), în faţa braşovenilor de la CSU CNOT. Meciul a contat pentru etapa a XI-a a Diviziei A, Seria B, potrivit U-Cluj.ro.


„A fost un meci controlat în totalitate de echipa noastră în ciuda rezultatului mai strâns de doar trei goluri. Prima repriză a fost una foarte bună, dar în a doua, pe fondul relaxării echipei noastre adversarii s-au apropiat, însă per ansamblu, un meci bun controlat în totalitate. Mă bucură enorm şirul de 6 victorii legate şi trăim cu speranţa că o vom realiza şi pe a 7-a, ultima etapă pentru noi, cea de la Academia Minaur. Nu va fi uşor, dar cred în băieţi, în echipă, că putem să realizăm acest lucru”, a declarat antrenorul clujenilor, Alexandru Cucuiet.

 

Cel mai bun marcator pentru echipa Universităţii Cluj în meciul cu CSU Braşov a fost Daniel Hordoan, cu 7 goluri, urmat de Alexandru Draia, cu 6 reuşite, David Kereki şi Cătălin Fodorean, ambii cu câte 3 goluri marcate.

 

În urma acestui rezultat, echipa Universităţii Cluj a urcat pe podiumul Diviziei A, cu 21 de puncte, cu 4 mai puţin decât ocupantele primelor două poziţii, CS Minaur Baia Mare şi CSM Oradea.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama