www.AutoPieseonline24.ro

UBB

RFI: Motocicleta viitorului. BMW vrea să revoluţioneze industria moto

Autor: Claudiu.Padurean din 19 octombrie 2016, Vizualizari: 1 181

RFI: Motocicleta viitorului. BMW vrea să revoluţioneze industria motoProducătorul german BMW a prezentat un concept de motocicletă ce promite să schimbe viitorul transportului motorizat. Modelul Motorrad Vision Next 100 este atât de avansat, încât pilotul nici nu mai are nevoie de cască, susţine compania, citată de Live Science.


Pentru a marca 100 de ani de existenţă, BMW a dezvăluit conceptul unei motociclete desprinse parcă din filmele Science Fiction, potrivit RFI România.

 

Vehiculul pe două roţi are un sistem de auto-balansare, care menţine motocicleta în echilibru, atât în mers, cât şi când stă pe loc.

 

O altă noutate a modelului Motorrad Vision Next 100 este lipsa bordului de control. În schimb, piloţii care nu vor purta o cască, ci nişte ochelari inteligenţi vor vedea pe un ecran cu realitate augmentată toate informaţiile de care au nevoie pentru a conduce vehiculul în siguranţă.

 

În plus, motocicleta va fi dotată cu un sistem de pilot automat, potrivit BMW, care mai precizează că Motorrad Vision Next 100 va avea "zero emisii", întrucât va fi un model electric.

dle templates freefilm online


Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama