UBB

Legendarul Brian Tracy revine în România

Autor: bianca.padurean din 16 septembrie 2016, Vizualizari: 1 784

Legendarul Brian Tracy revine în RomâniaDupă o carieră lungă cât o viaţă de om în domeniul dezvoltării personale şi profesionale, peste 70 de cărţi scrise şi mai bine de 500 de corporaţii care au beneficiat de consultanţa lui, legendarul Brian Tracy revine în România în luna octombrie.


Brian Tracy este cunoscut în întreaga lume pentru paşii importanţi pe care i-a făcut în răspândirea fenomenului de creştere personală şi profesională. După ce deja s-a familiarizat cu publicul român, revine anul acesta pentru a susţine o conferinţă dedicată antreprenorilor români, care cuprinde ideile de baza ale unui MBA (n.r. master in administrarea afacerilor).

El însuşi este un expert în administrarea afacerilor şi un antreprenor de succes. A predat principii testate, în companii de renume mondial, precum: IBM, Ford, Suzuki, HP, Coca Cola, American Express, Ernst & Young si altele.Tehnicile pe care le va prezenta în 4 octombrie sunt adaptate publicului antreprenorial român.

 

A scris o carte împreună cu un trainer român

După ce a călătorit în peste 80 de ţări, unde a susţinut cursuri şi conferinţe, anul acesta a publicat prima carte scrisă împreună cu un român. “Drumul tău către succes", semnată de Brian Tracy şi Lorand Soares Szasz este un ghid practic, care conţine 12 paşi concreţi pentru a avea succes pe plan personal şi profesional. Cartea a fost încă de la lansare un succes, fiind bestseller în magazinul online al editurii.Andreea Raicu a numit cartea scrisă de cei doi “o sursă imensă de motivaţie, un exemplu practic de succes şi un ghid al vieţii pe care am visat-o".

 

 

În 4 octombrie, pe scenă în inima Transilvaniei

În 4 octombrie, va urca pe scenă, în Cluj-Napoca, unde le dă întâlnire antreprenori români. Timp de o zi va preda toate informaţiile esenţiale dintr-un MBA (master de administrare a afacerilor). Până în data de 22 septembrie toate biletele sunt reduse cu 15%. Întregul curs cuprinde informaţii de leadership, dezvoltare de produs, marketing, HR şi vânzări.Mai multe detalii despre eveniment: http://www.briantracyromania.ro.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama