UBB

RL: Papa Francisc anunţă care ar fi principala cerinţă a lumii contemporane

Autor: Claudiu.Padurean din 18 septembrie 2016, Vizualizari: 1 963

RL: Papa Francisc anunţă care ar fi principala cerinţă a lumii contemporanePapa Francisc a asigurat duminică, după slujba Angelus, că "azi avem nevoie mai mult ca oricând de pace, pentru acest război care există în întreaga lume", informează agenţia EFE. Suveranul Pontif a anunţat că marţi, 20 septembrie, va merge la Assisi (centrul Italiei) pentru a lua parte la întâlnirea de încheiere a Zilei mondiale de rugăciune pentru pace, potrivit Agerpres.


Intitulată "Sete de pace. Religii şi culturi în dialog" întâlnirea este promovată de Comunitatea "Sfântul Egidiu", în colaborare cu comunităţile franciscane din Assisi. Întâlnirea are loc la 30 de ani de la Întâlnirea interreligioasă pentru pace, convocată la Assisi de papa Ioan Paul al II-lea, la 27 septembrie 1986, scrie RomaniaLibera.ro.

 

Papa Francisc va ajunge la ora 11:00 (9:00 GMT) în localitate şi se va duce la Bazilica San Francesco din Assisi, unde îl vor aştepta părintele Mauro Gambetti, custodele lăcaşului; Sanctitatea Sa Bartolomeu I, patriarhul ecumenic de Constantinopol şi înalţi reprezentanţi ai altor confesiuni pentru a participa la rugăciunea pentru pace.

dle templates freefilm online


Categoria: Spiritualitate

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama