UBB

Baia Mare are un nou complex hotelier de trei stele (P)

Autor: bianca.padurean din 19 august 2016, Vizualizari: 1 899

Baia Mare are un nou complex hotelier de trei stele (P)Complexul Magus este situat  la intrare în Baia Mare (DN1 înspre Satu Mare), departe de agitaţia urbană într-un cadru natural plin de farmec. Complexul este  format dintr-un hotel, un restaurant şi un club. La deschidere au participat colaboratori, investitori, oficialităţi , jurnalişti, artişti şi mulţi prieteni. Toţi cei prezenţi au fost impresionaţi de complexitatea investiţiei, arhitectura construcţiei, efecte, calitate  şi atmosfera de vis pe care o prezintă acest complex.


Baia Mare are un nou complex hotelier de trei stele (P)Proiectul Magus Hotel a pornit de la ideea de a se construi un mic club dance cochet, dar care la final a devenit un proiect îndrazneţ, complexul Magus. Întreaga ambianţă a acestei construcţii are un design aparte, care contribuie la o relaxare totală pentru cei care iî vor trece pragul”, a declarat Majoros Csaba, patronul complexului hotelier.

Hotelul Magus are 27 de camere de tip suite şi junior suite, opt camere cu amenajări speciale destinate celor care călătoresc cu animale de companie, trei camere  deluxe şi o sală multifuncţională cu 100 de locuri pentru conferinţe şi 60 de locuri pentru evenimente.

 

Restaurantul La Gourmet are 100 de locuri pentru servirea mesei, 36 locuri pe terasă, 32 de locuri sub patru gazeboluri  şi o minunată grădină de vară cu o arhitectură pesagistică destinată unor evenimente festive.

 

Baia Mare are un nou complex hotelier de trei stele (P)Clubul Evergreen, este un club elegant, modern, fiind proiectat să satisfacă toate gusturile atât persoanelor singure cât şi cuplurilor care doresc să petreacă ascultînd muzică bună şi de calitate. Atmosfera este completată cu efecte speciale, unice şi de o băutură exotică de  la barul din interior.

 

Personalul este format din tineri deschişi şi harnici, capabili să ofere tuturor celor care vor trece pragul complexului, servicii de calitate.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama