www.AutoPieseonline24.ro

UBB

Ford este maşina oficială a Transilvania Rally 2016, prin RMB Inter- Auto Cluj Invitat special: Noul Ford Edge

Autor: mihaela.ursan din 21 iulie 2016, Vizualizari: 1 109

Ford este maşina oficială a Transilvania Rally 2016, prin RMB Inter- Auto Cluj Invitat special: Noul Ford EdgeLansat de curând, cu o prezenţă îndrăzneaţă şi impunătoare, Noul Ford Edge este mai mult decât un simplu SUV, este o declaraţie plină de încredere reprezentând un adevarat vârf al gamei de SUV-uri Ford şi un simbol al rafinamentului modern.


În acest context RMB Inter Auto Cluj împreună cu organizatorii Transilvania Rally au stabilit ca Noul Ford Edge să devină ma?ină oficială a Raliului Clujului.

„Raliul de la Cluj este unul de tradiţie, care adună un număr impresionant de pasionaţi de maşini. RMB Inter Auto va oferi drept maşină oficială un model de vârf al gamei de SUV-uri Ford, noul Edge. Ne bucurăm să fim parteneri oficiali ai Transilvania Rally 2016 şi să participăm cu o flotă de 10 vehicule Ford şi o echipă de oameni profesionişti. De asemenea, ne dorim ca evenimentul să fie un succes pentru organizatori şi mai ales spectaculos pentru toţi pasionatii care vor merge pe probe în acest weekend”, a declarat Bogdan Ionuţ, director executiv RMB Inter Auto Cluj.

Clujenii vor putea vedea noul Ford Edge şi expus, pe parcursul acestei săptămâni, la kilometrul zero al Clujului, în Piaţa Unirii.

Ford Edge reprezintă un simbol al rafinamentului modern, oferind performanţă şi rafinament de neegalat. Un motor TDCi avansat de 2,0 litri, în două variante de putere: 180 CP si 210 CP Bi-Turbo. Ambele variante încorporează cea mai recentă tehnologie pentru a maximiza performanţa, cuplul şi consumul economic, reducând în acelaşi timp emisiile.

Puternic. Stilat. Cu atitudine. Are o prezenţă îndrazneaţă şi impunatoare. O prezenţă greu de ignorat, Ford Edge transmite substanţă şi stil. Acesta este un vehicul cu viziune, din multe puncte de vedere. Fiecare aspect al modelului Edge oferă o senzaţie tangibilă de modernitate şi de calitate fără compromisuri.

Performanţele pe care le oferă, stilul ultramodern şi tehnologiile de ultimă oră asigură unicitatea acestei maşini.

Ford Europa este responsabilă cu producţia, vânzarea şi service-ul automobilelor marca Ford pe 50 de pieţe individuale şi numără aproximativ 50,000 de angajaţi în sediile sale proprii şi aproximativ 69,000 de persoane dacă luăm în considerare asocierile în participaţiune şi afacerile neconsolidate. Primele maşini Ford au fost transportate în Europa în 1903 – anul în care a fost fondată Ford Motor Company. Producţia europeană a început în 1911.


dle templates freefilm online


Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama