www.AutoPieseonline24.ro

Clujul se pregăteşte de noaptea albă a culturii. Cluj Never Sleeps a programat 30 de evenimente culturale

Autor: Claudiu.Padurean din 16 iunie 2016, Vizualizari: 4 172

Clujul se pregăteşte de noaptea albă a culturii. Cluj Never Sleeps a programat 30 de evenimente culturaleClujenii vor avea parte de un adevărat maraton cultural în noaptea de sâmbătă spre duminică. Organizatorii Cluj Never Sleeps au pregătit concerte de rock şi de jazz, teatru stradal, spectacole tematice sau dans, care vor avea loc în noaptea de 18 spre 19 iunie.


”Cluj Never Sleeps 2016 începe cu o serie de concerte în Piaţa Unirii, de la 16:45: trupele formate la Rock Academy deschid oficial noaptea albă a culturii, fiind urmate de Emeric Imre şi Gabriel Ghita, Magda Puskas şi prietenii, Dragoş & Friends Orchestra, Irina Sârbu Band şi Fanfara Transilvania.

La ora 18:00, pe Bulevardul Eroilor, 15 performeri vor încerca să atragă atenţia trecătorilor cu o producţie stradală realizată de Teatrul Naţional Cluj-Napoca. D’ECOurage spune poveşti mai puţin amuzante despre lumea în care trăim, însă o face cu simţul umorului, pentru a ne transmite un mesaj înţelept.

De la 22:00, la Institutul Francez Cluj-Napoca, începe spectacolul-concert-poem „Brâncuşi despre Brâncuşi”, creat special pentru Cluj Never Sleeps 2016. Construit pe baza aforismelor lui Brâncuşi, spectacolul combină muzica live cu fragmente de filmări din arhivă şi pătrunde în lumea interioară a sculptorului”, spun organizatorii.

”Pe tot parcursul nopţii, Bulevardul Eroilor va răsuna la „Şezătoare cu cântec”, atmosfera din oraş va fi animată de câteva statui vivante, iar în spiritul Dada, lăsăm măştile să vorbească într-o procesiune carnavalescă pe străzile Clujului. La miezul nopţii, eşti invitat să iei o cină târzie într-un mod diferit şi să te împrieteneşti cu toată lumea de la masă, la Midnight Snack.


Strada Napoca va fi din nou locul unde arta iese în stradă la propriu, în cadrulArtevenimentului „Transselffusion”. Galeria de artă Orsini îşi deschide porţile pentru simezele artiştilor clujeni, iar pe strada Andrei Mureşanu te aşteaptă să-i treci pragul o expoziţie de artă psihedelică.

Începe cu M?” - în cartierul Mănăştur se joacă teatru la Cinema Dacia. Pentru cei care preferă filmul, festivalul de scurtmetraje GuK are loc pe strada Universităţii”, mai spun organizatorii Cluj Nevers Sleeps.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama