UBB

Spectacole gratuite la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”

Autor: invitati din 14 iunie 2016, Vizualizari: 4 195

Spectacole gratuite la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”În fiecare an, intervalul februarie-martie şi, mai ales, mai – iunie înseamnă pentru Academia de Muzică „Gheorghe Dima” aproape o mini stagiune de spectacole, concerte şi reprezentaţii artistice muzicale din cele mai diverse şi creative.Sesiunea studenţilor Academiei de Muzică, implică alături de examenele teoretice, şi o serie de examene practice cu public, majoritatea deschise tuturor şi cu acces gratuit.

În cadrul acestora, studenţii sunt provocaţi să-şi demonstreze calităţile interpretative, regizorale sau coregrafice exact ca în contextual unui spectacol real fiind evaluaţi de profesorii preparatori şi/sau o comisie de specialişti care urmăresc cu atenţie evoluţia fiecăruia şi în ce măsură tinerii artişti au atins obiectivele şi cerinţele urmărite.

Aşadar, dacă nu v-aţi făcut planuri şi vă aflaţi seara prin zona Eroilor – I.C. Brătianu după ora 17.00, nu ezitaţi să vizitaţi Academia de Muzică “Gheorghe Dima” şi să aruncaţi o privire în Sala Studio unde aveţi toate şansele să luaţi parte la spectacole gratuite de muzică şi dans de cea mai bună calitate.


Vineri, 17 iunie, începând cu ora 19.00, vă recomandăm Spectacolul Examen de Licenţă “La Serva Padrona” (Servitoarea Stăpână) de G.B. Pergolesi, o savuroasă operă comică plină de haz cu influenţe şi nuanţe împrumutate din celebra Commedia Dell’arte.

Accesul este deschis tuturor!


dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment / Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama