UBB

Ce înseamnă victoria zdrobitoare a lui Emil Boc

Autor: Claudiu.Padurean din 5 iunie 2016, Vizualizari: 1 288

Ce înseamnă victoria zdrobitoare a lui Emil BocAproape nimeni nu se aștepta ca primarul Clujului, Emil Boc, să câștige alegerile cu un asemenea scor zdrobitor. Dacă numărătoarea voturilor va confirma exit-poll-ul IRES, care arăta că Emil Boc a obținut aproximativ 70 la sută din voturile clujenilor, înseamnă că primarul Clujului este omul din PNL care are cele mai multe voturi.
Această victorie, coroborată cu dezastrul electoral suferit de PNL în București, unde, după ce liberalii au vehiculat patru nume de candidați și au reușit să obțină, la Primăria Generală, de trei ori mai puține voturi decât PSD și de două ori mai puține voturi decât USB, duce la apariția unei noi situații politice în PNL. Vasile Blaga și Alina Gorghiu, împreună cu Cătălin Predoiu, trebuie să demisioneze urgent. Iar noua conducere nu va putea ignora în nici un caz vocea primarului Clujului, care este, astfel, cel mai important bastion al PNL.

Pentru Emil Boc, această victorie este, de fapt, echivalentul reinventării sale politice. El a probat încă o dată faptul că are anvergură națională și că este un supraviețuitor în politică. Așadar, concluzia este că victoria din această seară înseamnă revenirea lui Emil Boc în politica mare, iar această tendință se va accentua pe măsură ce politica economică și socială din timpul Guvernului Boc va fi reevaluată. Desigur, ”televiziunile-trompetă” vor continua cu minciunile de tipul ”Boc a tăiat pensile”, însă, din fericire, ele suferă o erodare a audienței, care se mută tot mai mult pe Internet.dle templates freefilm online


Categoria: Opinii

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama