UBB

Cumpărături în scop caritabil. Îmbrăcăminte la prețuri avantajoase

Autor: bianca.padurean din 2 iunie 2016, Vizualizari: 834

Cumpărături în scop caritabil. Îmbrăcăminte la prețuri avantajoaseUn concept mai puţin cunoscut la noi, dar des folosit în vest este cel de charity shopping, pe romîneşte cumpărături cu scop caritabil. Diferite firme donează îmbrăcăminte pentru a fi vândută cu preţuri accesibile în beneficiul unei cauze sociale. De adata aceasta, copiii din casele de tip familial din Cluj-Napoca, Sighet şi Baia Mare sunt beneficiarii sumelor strânse în urma unei astfel de acţiuni.
Cei care doresc să dea o mână de ajutor acestui scop caritabil pot trece, în perioada 3-5 iunie, pe la Atelierul de icoane al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, strada Ștefan cel Mare nr 5, vineri și sâmbătă între orele 10 și 18, duminică între 10 și 15. Acolo vor putea vedea şi cumpăra hainele donate de importante firme clujene, cum ar fi Caramel şi La Donna, dar şi obiecte vestimentare donate de SOS Bambini Italia. Hainele, cele mai multe pentru doamne şi domnişoare, îşi pot găsi şifoniere noi în care să “locuiescă”, în schimbul unor mici donaţii.

Charity Shopping, ediția de vară 2016, este un eveniment organizat de Asociația SOS Bambini România împreună cu Asociația Web for Cluj și Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Partener media: ClujToday.ro.

SOS Bambini România este o asociație non guvernamentală italo-română constituită în anul 2013 cu scopul de a realiza acțiuni de binefacere și de a acorda asistență socială, educativă, medicală și umanitară copiilor și adolescenților.dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama