UBB

Simpozion Internațional de Medicină Dentară la Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 8 mai 2016, Vizualizari: 764

Simpozion Internațional de Medicină Dentară la ClujFacultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, în perioada 8-10 mai, organizează a 6-a ediţie a Simpozionului Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2016. Tema este ”Proprietăți optice ale dinților și materialelor dentare”/”Optical properties of the teeth and dental materials”. Simpozionul se încheie chiar de Ziua Regalității.
Simpozionul este eveniment științific de tradiție la UMF și urmărește să aducă în același loc experienţa ştiinţifică, cercetători apreciați din domenii variate - orientate spre studiul proprietăților, metodelor de investigație și indicațiilor biomaterialelor în medicina dentară. Evenimentul promovează educaţia, cercetarea fundamentală și clinică, precum și aplicațiile clinice în domeniul practicii stomatologice a celor mai noi materiale şi tehnologii.

”La ediția din acest an se va desfăşura un program ştiinţific a cărui prioritate este analiza și aplicațiile clinice ale proprietăților optice a dinților și materialelor dentare. Programul, susținut de invitați din țară și strănătate, de cercetători și clinicieni, cadre didactice și doctoranzi, va include conferinţe, comunicări orale, prezentări poster, sesiuni practice și simpozioane de firmă”, spun organizatorii evenimentului.

Printre invitații străini se numără personalități importante ale cercetării în medicina dentară: Prof. dr. Rade Paravina (Houston, SUA), Prof. Dr. Gottfried Schmalz (Regensburg, Germania), Assoc. Prof. Emmanuel D’Incau ( Bordeaux, Franta), Prof. Maria del Mar Perz și Cercet. st. Razvan Ghinea (Univ Granada, Spania); acestora li se vor alătura lectori din centrele universitare din țară: București, Timișoara, Târgu-Mureș, Craiova și Cluj-Napoca. dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama