UBB

Un puhoi de tineri la Târgul de Carte Gaudeamus

Autor: Claudiu.Padurean din 22 aprilie 2016, Vizualizari: 2 372

Un puhoi de tineri la Târgul de Carte GaudeamusEdiția din acest an a Târgului de Carte Gaudeamus are toate șansele să fie una a recordurilor. Mii de oameni au vizitat deja Târgul de Carte organizat în centrul orașului, în Piața Unirii, lângă statuia Regelui Matia Corvin. Cei mai mulți dintre vizitatorii de până acum au fost elevi și studenți. Expozanții se așteaptă la vânzări foarte bune, mai ales că mulți vizitatori vor să cumpere cărți bune pentru a le dărui de Paște.
Pavilionul mobil care adăpostește Târgul Gaudeamus este aglomerat în fiecare zi de mulțimea celor care vin să viziteze standurile editurilor și să cumpere cărți pe care, în mod obișnuit, le găsesc cu greutate pe rafturile librăriilor clujene. Cei mai mulți dintre vizitatori sunt tineri, iar unii dintre elevii clujeni și-au început vacanța cu o vizită la târgul de carte.

De un mare succes se bucură titlurile cărților pentru tineri și adolescenți, spune reprezentantul uneia dintre edituri, Valeriu Lozinsky. Însă Gaudeamus nu îi atrage doar pe tineri. Iubitori ai cărții de toate vârstele au trecut pe la târgul de carte.

Editurile oferă reduceri semnificative. Unele cărți bune pot fi cumpărate cu cinci, opt sau zece lei. Târgul Gaudeamus se va încheia duminică, de Florii.dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama