UBB

SportinCluj.ro: Prima demisie ca urmare a accidentului de la Sala Polivalentă

Autor: Claudiu.Padurean din 15 martie 2016, Vizualizari: 918

SportinCluj.ro: Prima demisie ca urmare a accidentului de la Sala PolivalentăScandalul declanșat de accidentul de la Sala Polivalentă, respectiv de căderea unui copil de nouă ani într-un gol de patru metri apărut între două tribune, a dus la prima demisie. Accidentul s-a produs la meciul de baschet de sâmbătă. Viorel Daniș a demisionat din funcția de membru al Consiliului de Administrație al Sălii Polivalente, potrivit SportinCluj.ro.
El îl acuză pe directorul Ionuț Rusu de nepăsare. Viorel Daniș a fost susținut de PSD, iar demisia sa face parte dintr-un adevărat război al nervilor, declanșat între PNL și PSD.

Consilierii locali ai PSD au convovat, luni, conducerea Sălii Polivalente, susținută politic de PNL, la o întâlnire pe tema accidentului. Membrii conducerii societății care administrează Sala Polivalentă au refuzat. Acest lucru l-a determinat pe consilierul local PSD, Gabriel Oniga, să îi ceară demisia lui Ionuț Rusu. ”Nici nu mai contează dacă ancheta administrativă va constata sau nu vinovăția domnului Rusu. El trebuie să demisioneze pentru că îi sfidează pe cei care l-au numit, respectiv pe consilierii locali”, a spus Gabriel Oniga.

Citiți mai mult AICIdle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
Feleacu

Stiri in imagini

 
 


Reclama

Reclama