UBB

Dan Morar: „Primăria dă dovadă de neseriozitate prin amânarea adoptării noului regulament de funcționare a teraselor din Cluj-Napoca”

Autor: invitati din 8 decembrie 2015, Vizualizari: 1 058

Chiar dacă sezonul estival a trecut de mult, există probleme de vară care se pot rezolva și iarna.
Deschise pe străzile pietonale din centrul oraşului ori în grădinile caselor situate în centrul Clujului, terasele ar trebui să funcţioneze după un nou regulament, în condițiile în care actualele reguli după care acestea primesc autorizaţia de funcţionare au fost stabilite în urmă cu şase ani şi nu mai pot fi aplicate în prezent.

„Este necesar un nou regulament pentru terasele din Cluj-Napoca. A fost o comisie de lucru care s-a întâlnit în 2014, însă nu s-a agreat o formă finală a regulamentului. Primăria dă dovadă de neseriozitate prin amânarea adoptării noului regulament timp de aproape doi ani.

În acest moment, programul teraselor din Cluj-Napoca este unul incert, deoarece este reglementat de două hotărâri de Consiliu Local, lucru care îi pune în dificultate pe cei care emit autorizaţiile de funcţionare.

Este nevoie de dezbatere, idei, soluții și apoi consens pentru a adopta noul regulament și sper ca acesta să fie realizat cât de repede și nu înainte cu două săptămâni de sezonul estival”
a declarat consilierul local al PSD, Dan Morar.
Dan Morar: „Primăria dă dovadă de neseriozitate prin amânarea adoptării noului regulament de funcționare a teraselor din Cluj-Napoca”dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama