UBB

Ziua Regelui va fi iluminată de mii de lampioane la Cluj

Autor: bianca.padurean din 8 noiembrie 2015, Vizualizari: 1 361

Ziua Regelui va fi iluminată de mii de lampioane la ClujDe ziua de nume a Majestăţii Sale Regelui Mihai I, membrii Clubului Monarhiştilor Clujeni (CMC) vor înălţa mii de lampioane duminică, în Piaşa Unirii, de la ora 19.00. Organizatorii doresc să o sărbătorească, în acest fel, pe Majestatea Sa.
Reprezentanţii CMC spun că sărbătoarea regală de la Cluj-Napoca doreşte să se constituie şi într-un mesaj adresat comunităţii clujene şi în general societăţii româneşti, în contenxtul în care România modernă a fost posibilă din punct de vedere teritorial, instituţional, în definitiv ca entitate statală suverană, prin contribuţia substanţială a Instituţiei Monarhului Constituţional.

"România de astăzi, tot mai cufundată în întuneric şi minciună, îşi poate regăsi speranţa şi echilibrul printr-o reapelare a valorilor regale, pe care Majestatea Sa Regele Mihai I, ASR Principesa Margareta, Principesa Maria, ASR Principele Radu, le aduc constant în atenţia societăţii româneşti", arat[ reprezentan'ii CMC ]ntr/un comunicat trimis presei.dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama