UBB

REPUBLICA UCIDE!

Autor: Claudiu.Padurean din 6 noiembrie 2015, Vizualizari: 1 379

Tragedia din clubul bucureștean Colectiv a arătat că avem nevoie de o schimbare radicală. Vrem o nouă țară, în care legile să fie respectate, oamenii să fie prețuiți, iar ura să fie înlocuită cu dragoste față de semeni. Adică, avem nevoie de Monarhie. De ce?
Acum lucrurile stau exact pe dos. Republica aceasta, instaurată nelegitim de tancurile sovietice, a înlocuit arbitrariul comunist din 1948 - 1989 cu șmecheria gureșă și agresivă de după. Respectul legilor și statul de drept sunt ocolite cu șpăgi și cu pile.

Oamenii sunt disprețuiți de politicienii și popii cu girofar, pentru care cetățenii sunt doar furnizori de voturi și de bani. Este semnificativ faptul că acești politicieni, cu sutană sau fără, vorbesc de contribuabili, nu de oameni. Există o diferență semnificativă între cei doi termeni, care arată felul în care funcționează instituțiile la noi în țară.

Ura este omniprezentă în societatea noastră. Insultele și calomniile domină discursul politic, iar sentimentele negative ating punctul de fierbere tocmai în campaniile electorale prezidențiale. Cum se întâmplă acest lucru? Fiecare candidat își demonizează adversarul și murdăriile iau locul proiectelor de viitor.

Din toate aceste motive, Republica ucide. Ucide mintea, ucide sufletul, ucide sentimentele de dragoste și de compasiune. Uneori, pe un fond de corupție generalizată, ucide la propriu.

Monarhia constituțională va schimba în bine societatea. Raportul dintre Coroană și Națiune este unul puternic, de dragoste și de respect. Dacă nu credeți, priviți discursul Regelui în Parlament sau ceremonia întoarcerii inimii Reginei Maria în Castelul Pelișor. Veți vedea decență. Ordine. Dragoste. Prețuire. Cinste. Demnitate. Onoare. Pentru toate aceste lucruri, cer restaurarea Monarhiei. Nu voi acorda anul viitor nici un vot acelor politicieni care nu își vor asuma public restaurarea Monarhiei. Și vă îndemn pe toți să faceți la fel. Republica ucide și trebuie să îi punem capăt.dle templates freefilm online


Categoria: Opinii

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama