UBB

Victorie pentru handbaliști, înfrângere pentru handbalistele de la U Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 19 octombrie 2015, Vizualizari: 1 038

Victorie pentru handbaliști, înfrângere pentru handbalistele de la U ClujHandbaliștii Universității Cluj s-au impus cu scorul de 32 la 25, în fața formației HC Sibiu, într-o partidă ce a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A, Seria B. În schimb, fetele au fost înfrânte, notează site-ul oficial al grupării clujene, U-Cluj.ro.
Meciul s-a disputat duminică, 18 octombrie, în Sala Polivalentă din Cluj. La finalul jocului, Liviu Hossu a fost cel mai bun marcator al formației universitare, cu 7 goluri, acesta fiind urmat de Alexandru Pop și Levente Fazakaș, ambii cu câte 6 reușite. De la HC Sibiu s-a remarcat Radu David, autor a 11 goluri. „Vreau să-i felicit pe băieți pentru victorie. A fost o partidă contra unui adversar destul de incomod, dar care nu ne-a pus probleme deosebite pe parcursul partidei. Deși sunt lucruri de care încă nu sunt mulțumit, se vede un progres real în jocul echipei și încă o dată felicit jucătorii pentru atitudinea de care au dat dovadă, în special pe faza defensivă”, a punctat Radu Samoilă, antrenorul handbaliștilor clujeni. Următorul meci pentru echipa de handbal masculin a CS ”U” este programat duminică, 25 octombrie, de la ora 12:00, în deplasare la Centrul Național de Excelență Sighișoara.

Dacă handbaliștii universitari s-au impus, echipa de handbal feminin ”U” Alexandrion a pierdut partida de pe teren propriu, disputată sâmbătă, 17 octombrie, în compania formației de pe locul trei în clasamentul Ligii Naționale, CSM Ploiești, cu scorul de 24 la 28, după ce la pauză, clujencele conduceau pe tabela de marcaj cu 16 la 13. Principalele marcatoare pentru Universitatea Cluj au fost Florina Chintoan și Magdalena Paraschiv, ambele cu câte 6 goluri, Laura Popa cu 4 goluri și Corina Biriș, cu 2 reușite. Pentru elevele pregătite de Carmen Amariei urmează meciul din deplasarea de la HC Dunărea Brăila, programat sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 11:00.dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama