Kings On Ice, un spectacol care ii aduce la Cluj pe regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton

Autor: bianca.padurean din 9 septembrie 2015, Vizualizari: 3 188

Kings On Ice, un spectacol care ii aduce la Cluj pe regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin MartonGala ce îi va avea invitați pe cei mai renumiți campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele absolut al gheții Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, promite publicului român reprezentații impresionante de acrobații și dans pe gheața, într-un show de patinaj absolut.

După cinci ediții Kings On Ice desfășurate la București cu casa inchisă, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, patinajul artistic, vine în 2015 la Cluj, într-un recital de excepție.
King On Ice va avea loc pe 18 decembrie, pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, regelui necontestat al gheții, Evgeni Plushenko, alăturându-i-se în cadrul show-ului câțiva dintre cei mai renumiți patinatori ai lumii, nume ce vor fi dezvăluite în curând. Acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică vor fi acompaniate de sunetele suave ale viorii Stradivarius mânuite de binecunoscutul violonist Edvin Marton. Prietenia dintre Plushenko și Marton a fost cea care a dat viață acestui proiect, transformat în câțiva ani într-un eveniment de tradiție pentru fanii patinajului din toată lumea.
Remarcabilul Evgeni Plushenko, de trei ori campion mondial şi deţinător a şapte titluri europene, cap de afiş, alături de ilustrul violonist Edvin Marton, promit un spectacol plin de emoţie, în care mişcări impecabile se vor împleti armonios cu zvâcniri pasionale și alunecări elegante, pe sunetele împătimite ale viorii lui Marton.

Biletele au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează:
 VIP Loja + Catering – 495 Lei
 VIP (Teren) – 395 Lei
 Categoria I – 295 Lei
 Categoria II – 195 Lei
 Categoria III – 145 Lei
 Categoria IV – 95 Lei
Acestea sunt disponibile prin EVENTIM în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas, la standul Ticket Event din Iulius Mall și online prin www.eventim.ro
Un spectacol organizat de QUANTUM MEDIA.dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama