UBB

România are cel mai lent ritm de creștere economică

Autor: invitati din 9 septembrie 2015, Vizualizari: 687

De Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte PNL

România are cel mai lent ritm de creștere economică. ”Modelul” economic promovat de ”tehnocratul” Ponta cuprinde doi piloni: consumul și corupția.
Tabloul idilic al economiei care crește necontenit, pictat de “tehnocratul” Ponta în culorile minciunii, începe să se destrame. România are cel mai lent ritm de creștere economică din UE în trimestrul doi față de trimestrul precedent, de doar 0,1%.

Începem să plătim prețul lipsei de reforme în sectorul public din economie. Începem să vedem că aventura pe care ne-a propus-o ”tehnocratul” Ponta, să creștem doar pe consum, e o prostie economică.

Putem crește sustenabil doar dacă vom îndeplini simultan câteva condiții:

1) investiții publice în infrastructură, sănătate și educație,

2) atragerea și stimularea investițiilor private,

3) reforme în sectorul public din economie,

4) echilibre bugetare.

La acestea se poate adăuga și consumul, dar nu putem miza doar pe consum. ”Modelul” economic promovat de ”tehnocratul” Ponta cuprinde doi piloni: consumul și corupția. Noi propunem altceva: investiții, muncă, legalitate și multă seriozitate in actul guvernamental. Plus conectarea la politica executivă (Comisia Europeana) mare europeană, acolo de unde am fost excluși din cauza aroganței și miopiei politice a premierului Ponta.dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama