UBB

Victor Viorel Ponta crede că scapă de Justiție agățat de Putere

Autor: invitati din 11 august 2015, Vizualizari: 701

de Adrian Gurzău

Cu tupeu, primul premier cu dosar penal în exercițiu, a declarat aseară, la RTV că nu are de gând să demisioneze. Obrazul României în lume este mul mai prejos decât imaginea Grupului Infracțional Organizat impropriu numit când Partid Social Democrat, când Coaliție de Guvernare, când majoritate parlamentară. Ca să mai tragă de timp, doar, doar îl va intimida pe procurorul de caz, a declarat că va demisiona numai în cazul în care va pierde susținerea coaliției sau TVA nu coboară la cel puțin 20%. Nu de multă vreme Prim Plagiatorul Mitoman a declarat că va demisona dacă va pierde alegerile prezidențiale, apoi dacă va fi vizat de vreun dosar penal, apoi dacă va fi inculpat penal. De fiecare dată s-a dovedit că minte după cum respiră, este tot ceea ce a făcut în trei ani de tele-guvernare. Cred că vrea să fie primul premier luat încătușat direct de la Guvern. Ponta a devenit păpușa de ale cărui sfori trag în interes personal PSD și UNPR prin Liviu Dragnea și Gabriel Oprea.
Rămâne de văzut câtă vreme au să-l mai păstreze în geamul guvernării cei doi păpușari. Căci Ponta nu mai este o locomotivă electorala în anul ce vine. Propaganda cu creșterea economică care nu se regăsește în buzunarele românilor, nu mai ține. Iar interesul de a mitui primarii cu bani bugetari s-a diminuat, de frica DNA. În ziua în care cei din actuala coaliție de guvernare vor considera că sunt în avantaj dacă vor aborda din Opoziție alegerile din 2016, Ponta zboară din funcție.
Interesant va fi să vedem ce urmează, având în vedere faptul că nici cei din PNL nu cred că vor considera oportun să plătească costurile dezastruoaselor tele-guvernări Ponta tocmai într-un an electoral. Așa că s-ar putea să ne trezim cu un guvern de tehnocrați, după modelul Isărescu din anul 2000.
Până atunci, să sperăm că se întoarce și președintele Klaus Iohannis din vacanțele și concediile sale.dle templates freefilm online
Sursa: Adrian Gurzau More: deputat, presedinte PMP Cluj

Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Stiri in imagini

 
 


Reclama

Reclama