UBB

Avem o datorie de credință față de Rege!

Autor: Claudiu.Padurean din 10 august 2015, Vizualizari: 1 749

Caracterele adevărate se vădesc în momentele grele. Iar ziua de 10 august 2015 va rămâne în istorie drept un moment de cumpănă pentru România. În această zi am aflat că Majestatea Sa Regele Mihai I al României și-a îndepărtat un vlăstar de la succesiunea la Coroană.
Nu avem căderea să judecăm decizia Regelui. Este dreptul Său suveran și suzeran să ia astfel de decizii dureroase. Istoria a arătat că Regele nostru a știut, cu demnitate, să bea până la fund cupa amarului și să ia cele mai grele hotărâri cu gândul la poporul său. De aceea, îi suntem datori Majestății Sale cu credință și cu respect. Nu știu care sunt motivele care au dus la fatidicul anunț de azi. Însă voi rămâne loial până la capăt Majestății Sale și membrilor Familiei Regale. Trebuie să ne arătăm credința față de Coroană și în astfel de momente, nu doar în momentele fericite, de 10 Mai sau de Crăciun. Nu peste multe zile, ne vom aduce aminte de 23 august 1944, când Majestatea Sa a salvat România. Nu o spun eu, o spun toți istoricii occidentali. Scriu aceste rânduri în Cluj, oraș care este astăzi românesc datorită gestului de curaj al Majestății Sale și sacrificiilor care au urmat după aceea.
Trebuie să rămânem alături de Tron. Familia Regală a României continuă să își asume un rol extraordinar de important în transformarea în bine a societății românești. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu ai României sunt în continuare aici și muncesc zi de zi pentru Țară. La fel și Alteța Sa Regală Principesa Maria a României, care a revenit în acest an în Țară pentru a participa la construirea unui viitor mai bun pentru noi. Altețele Lor Regale merită tot sprijinul și respectul nostru!

Acest lucru nu înseamnă că îl vom uita pe Prințul Tinerilor, Nicolae. Nepotul Regelui Mihai I a dovedit, vreme de cinci ani, inteligență, putere de muncă și spirit de sacrificiu. A adus un suflu proaspăt și proiecte care vor rămâne în inimile noastre, cum ar fi Turul Ciclist de 1.000 de kilometri, pentru a promova Cărțile Copilăriei. Munca Sa, din perioada 2010 – 2015, a dat rezultate semnificative, pentru care vreau să îi mulțumesc încă o dată. Datoria noastră față de Nicolae este să nu lăsăm aceste proiecte să se prăbușească. În continuare, copiii din satele Munților Apuseni vor să citească și putem, alături de Familia Regală, să le dăruim cărți. În continuare, tinerii săraci, dar cu un potențial intellectual uriaș, au nevoie de susținere pentru a merge la școală. România are nevoie și în anii care vor veni de acțiuni de împădurire de genul celor derulate de voluntarii de la Tășuleasa Social sau de implicarea tinerilor din Patrula de Reciclare.

De aceea, voi rămâne până la capăt alături de Familia Regală a României.

Trăiască Regele!dle templates freefilm online


Categoria: Opinii

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama