UBB

Cluj: 2.000 de tineri participă la Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic

Autor: Claudiu.Padurean din 23 iulie 2015, Vizualizari: 1 678

Cluj: 2.000 de tineri participă la Întâlnirea Națională a Tineretului CatolicPeste 2.000 de tineri participă la Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic, organizată la Cluj. Tinerii au parte de un program spiritual intens, participă la prelegeri și conferințe susținute de mari personalități, dar au parte și de distracție. Tinerii au participat și la un concert susținut de Voltaj, în Piața Unirii.
Epicentrul Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic este grădina din curtea Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla. Aici s-au adunat tineri din toate eparhiile și diecezele greco- și romano-catolice din România. Tinerii sunt asistați spiritual de aproximativ 100 de preoți și au ocazia să se întâlnească cu episcopii de rit bizantin și latin, spune episcopul eparhial de Cluj-Gherla, Prea Sfinția Sa Florentin Crihălmeanu.

Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic se va încheia duminică. Manifestarea de la Cluj prefațează Ziua Mondială a Tineretului, care va avea loc anul viitor, la Cracovia, în Polonia. dle templates freefilm online


Categoria: Spiritualitate

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama