UBB

Centre Regionale de Ocupare pentru șomerii din fostele zone industriale

Autor: Claudiu.Padurean din 22 iulie 2015, Vizualizari: 867

Centre Regionale de Ocupare pentru șomerii din fostele zone industrialeUniunea Europeană finanțează constituirea unei rețele de Centre Regionale de Ocupare, care vor funcționa în regiunile de Nord-Vest, Centru și Vest. Misiunea acestor centre va fi aceea de a-i ajuta pe șomerii din fostele centre industriale, care au fost grav afectate de criza economică globală sau de convulsiile economice care au marcat perioada de tranziție a României.
În județul Cluj, acest centru de ocupare va funcționa în Câmpia Turzii, oraș care se confruntă cu o rată foarte mare a șomajului după ce combinatul siderugic Industria Sârmei a ajuns la marginea falimentului. Proiectul urmărește să ajute 300 de persoane să își găsească un loc de muncă, inclusiv prin intermediul recalificării în meserii cerute pe piața muncii.

Valoarea proiectului ReCRO, realizat de Institutul Postliceal Phoenix, în parteneriat cu Patronatul Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Cluj, cu Grupul pentru Inițiative, Studii și Analize Sociale Sebeș și Asociația Novam Urbem din Petroșani, este de peste trei milioane de lei.dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama