UBB

Bradea, Kantor şi Gujan (TSD Dej), acţiune socială de suflet, spre bucuria unor copii frumoşi şi inteligenţi

Autor: invitati din 12 iulie 2015, Vizualizari: 1 122

Sâmbătă, 11 iulie, TSD Dej a inițiat o acțiune caritabilă în satul Sălătiu, comuna Mintiu Gherlii, acţiune coordonată de Andrei Bradea, preşedintele TSD Dej, Ionuţ Kantor, preşedintele executiv TSD Dej şi de Marinela Gujan, secretarul general TSD Dej.

TSDiştii au fost mişcaţi de un articol din presa clujeană, aceştia au venit în ajutorul unei familii compusă din peste 20 de persoane, majoritatea copii, ducându-le micuţilor haine, alimente, dulciuri și jucării.
Bradea, Kantor şi Gujan (TSD Dej), acţiune socială de suflet, spre bucuria unor copii frumoşi şi inteligenţi

“În urma articolului apărut în presă, am încercat și noi să venim în ajutorul acestei familii cu mici atenții, hăinuțe, alimente și dulciuri pentru acești copii care au nevoie. Mă bucur enorm că au răspuns pozitiv foarte multe persoane care ne-au ajutat și au trimis toate aceste lucruri care le-am adus acestor copii. Tototdată mă bucur că am întâlnit acolo un adevărat cap al familiei, un tată și bunic responsabil, care era în primul rând interesat de11720573_855564337847568_1870812472_n starea de sănătate a copiilor și a nepoților lui și de educația acestora. Majoritatea elevilor merg la școală și sunt educați. Vom încerca să îi ajutăm în continuare și sper ca prin această acțiune să atragem atenția autorităților locale și a celor care pot să ajute cu lucruri care, pentru noi, sunt minore, dar pentru aceste familii sunt lucruri foarte mari, care contează și putem, împreună, să îi aducem pe un drum bun și să îi ajutăm să se dezvolte într-o țară europeană, într-o țară modernă”
a declarat Andrei Bradea, preşedintele TSD Dej.
Bradea, Kantor şi Gujan (TSD Dej), acţiune socială de suflet, spre bucuria unor copii frumoşi şi inteligenţi
Tinerii social-democraţi au precizat că în viitor vor fi ajutaţi de autoritățile locale și de alte persoane publice implicate, precum deputatul din zona Dejului, Cornel Itu: „Consider că la genul de acțiuni cum este cea pe care am realizat-o noi astăzi ar trebui să participe orice persoană cel puțin o dată în viață. Bucuria pe care ne-a provocat-o reacția unor copii care au primit hăinuțe, fructe și dulciuri –lucruri normale pentru alți copii- este de nedescris. Am fost profund impresionată nu doar de educația copiilor care mulțumeau și zâmbeau întruna, ci și de demnitatea părinților care ne-au comunicat doleanța de a avea mai mult spațiu pentru a-i crește pe acești copii. De asemenea, mă bucur să constat că în organizație avem tineri precum d-șoara Mădălina Cociș, care ne-a semnalat și s-a implicat în organizarea acestei acțiuni alături de alți colegi, dar mă încântă și spiritul de mobilizare a unui mare număr de persoane care ne-au donat haine și alimente. Îmi doresc ca următoarele acțiuni pe care ni le-am propus să fie cel puțin la fel de reușite din perspectiva ajutorului semenilor noștri, deoarece de sprijinul autorităților locale și a altor persoane publice implicate, cum este d-nul deputat Cornel Itu, suntem deja convinși că va exista în continuare” a mai completat secretarul general TSD Dej, Marinela Gujan.dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama