UBB

Clujul se pregătește de Techsylvania

Autor: Claudiu.Padurean din 4 iunie 2015, Vizualizari: 732

Clujul se pregătește pentru startul uneia dintre cele mai importante competiții dedicate tinerilor programatori. Techsylvania a strâns deja peste 500 de informaticieni care vor lua parte la un maraton de programare și la o conferință dedicată inovării.
Techsylvania reunește informaticieni din toată lumea, care vin să își împărtășească experiența tinerilor programatori. Aceștia vor participa la o competiție unde vor propune diferite soluții inovatoare pentru a îmbunătăți serviciile publice sau pentru a deservi afaceri care funcționează în economia reală. Marile companii sunt interesate de potențialul creator al acestor tineri, după cum afirmă președintele Clubului Francofon de Afaceri din Cluj, Bogdan Herea, care conduce și grupul Pitech + Plus.

Ediția de anul trecut a Techsylvania a adus în prim-plan o serie de soluții interesante, spune unul dintre organizatori, Vlad Ciurcă. Maratonul de programare al Techsylvania va avea loc în zilele de 6 și 7 iunie. În zilele de 8 și 9 iunie, informaticienii vor participa la o conferință dedicată inovării și noilor tehnologii.dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama