UBB

Care este sursa de finanțare a managerilor de fonduri europene derulate sub egida CJ Cluj?

Autor: invitati din 5 mai 2015, Vizualizari: 680

de Rareș S. Rusu

Cer executivului Consiliului Județean (CJ) Cluj să informeze plenul consiliului cu privire la sursa de finanțare a managerilor de fonduri europene derulate sub egida CJ Cluj.
Dacă ținem seama de restanțele la proiectele europene derulate de către Consiliul Județean Cluj, din care cele mai multe au fost provocate și de lipsa de informare cu privire la neajunsurile derulării acestora, cauzate chiar de managerii de proiect, este imperios necesar ca plenul CJ să cunoască sursa de finanțare a salariilor celor ce se fac vinovați de întârzierea acestor proiecte. Pentru că din cauza lipsei de comunicare a acestor manageri de proiect, clujenii au pierdut deja fonduri europene extrem de importante în proiecte precum proiectul intermodalul de transport sau Tetarom IV și pentru că suntem în pericol de a pierde fondurile pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), este necesar să știm cine și ce sume de bani a primit pentru a nu își face datoria. O măsura necesară este aceea de a se gasi modalități prin care să recuperăm banii încasați până acum de către cei vinovați sau de stopare a plății acestor sume de bani până în momentul în care aceste proiecte vor reintra în grafic.
Propun ca măsura recuperării integrale a tuturor sumelor încasate necuvenit să fie luată numai în cazul în care proiectele aflate în derulare nu vor fi aduse la zi, iar clujenii vor pierde fondurile europene care ar putea fi folosite pentru modernizarea județului.dle templates freefilm online
Sursa: Rareș Rusu More: Presedinte PMP Cluj-Napoca, consilier județean

Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama