UBB

Și episcopul greco-catolic din Cluj denunță violențele comise de teroriștii islamici

Autor: Claudiu.Padurean din 7 aprilie 2015, Vizualizari: 1 437

Violențele care au loc în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord nu sunt consecința Islamului, ci rodul unei interpretări excesive ale acestei perceptelor acestei religii, a declarat episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu. El i-a îndemnat pe credincioșii greco-catolici să fie solidari cu creștinii persecutați de către teroriștii islamiști.
Episcopul clujean a amintit că, în anul 2009, a avut ocazia să viziteze Siria, azi sfâșiată de război civil, și să se roage într-o moschee, unde se află relicvele Sfântului Ioan Botezătorul, un profet venerat deopotrivă de creștini și de musulmani. Prea Sfinția Sa a amintit faptul că a descoperit foarte mulți musulmani vrednici de stimă, care nu au nimic în comun cu teroriștii islamici.

Declarațiile episcopului greco-catolic vin după ce mitropolitul ortodox al Clujului, IPS Andrei Andreicuț, a denunțat, la rândul său terorismul islamic. Cei doi ierarhi clujeni și-au unit vocile pentru a se alătura apelului pentru pace și pentru viață făcut de Sfântul Părinte Papa Francisc.dle templates freefilm online


Categoria: Spiritualitate

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.

Stiri in imagini

 
 


Reclama

Reclama