UBB

Decidenții PSD din CJ Cluj să pună mâna să muncească, să lase minciunile

Autor: invitati din 19 februarie 2015, Vizualizari: 1 046

de Mihai Seplecan

Cei din PSD oricum trăiesc într-o Românie imaginară în care curge laptele și mierea pe străzi, așa că de ce să ne mire faptul că PSD Cluj ne minte cum că PNL ar pune în pericol trei investiții strategice ale Clujului? Strategic pentru cei din PSD Cluj este tot ceea ce ține de interesul și buzunarul personal. De exemplu, cum Tetarom este cuibușorul de sinecuri tradițional al celor din PSD Cluj, acesta devine “investiție strategică”. Iar cei din PSD Cluj omit să spună că s-au dat suficienți bani pentru această etapă a lucrărilor, încât aceasta să fie începută cu succes. Ei ar fi vrut ca CJ Cluj să aloce 5 milioane de lei pentru o lucrare realizabilă, conform declarațiilor chiar ale administratorului Tetarom, cu 2 milioane de lei. S-au alocat 1,5 milioane lei pentru început, deci nu s-ar pune în pericol decât eventual niște interese obscure ale celor din PSD Cluj. În schimb au aroganța să susțină că s-a constituit un fond “inutil” de rezervă pentru acele primării din județ, 17 la număr, cărora guvernul lor de mincinoși nu le-a alocat nici un leu de la buget. Și omit să ne spună că suntem cu un minus de aproape 60 de milioane de lei față de bugetul de anul trecut, că tocmai ce s-au lăudat public cu “generozitatea” guvernului de mincinoși și ne-au anuțat cum că avem chipurile vreo 20 de milioane în plus. Plusul în nici un caz nu se regăsește la acele primării care au primit zero lei alocare că nu l-au votat cetățenii lor pe Victor Ponta ca președinte. Acei cetățeni nu mai există în viziunea PSD.

Despre adevăratele obiective strategice ale Clujului, PSD nu ne spune nimic. Nimic despre consecvența cu care oamenii lor din CJ Cluj, unii cu funcții de decizie, le subminează de aproape un an. Nimic despre cum erau să pună în incapacitate de plată Aeroportul Internațional Cluj, despre cum au reușit să pună în incidență de plată același obiectiv. Despre cum nu doresc pună în aplicare o decizie definitivă a justiției cu privirea la pista de rulare Bravo și parcarea de avioane (cu un prejudiciu la buget de zeci de mii de euro anual), cum nu doresc să reglementeze regimul juridic de proprietate a pistei de decolare-aterizare de 3500 de metri. De anul trecut tot cer să se constituie o comisie de recepție legală pentru acest obiectiv. Mi s-a răspuns că s-a făcut o recepție. Acum mi se spune că nu a fost făcută legal. Adică, le-au trebuit mai bine de 8 luni să constate că nu s-a făcut recepția în mod legal? Și ce au făcut decidenții CJ Cluj în sensul trecerii în legalitate de acum o săptămână de când au venit cu noile povești? Nimic! Puneți, dragilor, de munciți, faceți ceva pentru adevăratele investiții stratregice ale Clujului, nu pentru poveștile privind propriile voastre interese!

Cei din PSD Cluj care sunt și decidenți în CJ Cluj ar face bine să găsească soluții, nu văicăreli. Să facă odată comisia legală pentru recepționarea pistei. Să dea drumul la licitația pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor și să nu ne pună primarii lor pe cap cu scandal și șantaj că fac ei cumva să se piardă fondurile europene pentru județ, că la mușchii lor stăm cu toții, așa cum au făcut la ultima ședință de CJ. Să înfrângă indolența funcționarilor publici din CJ Cluj care subminează proiectul de investiție pentru Terminalul Intermodal prin tot felul de tertipuri cărora li s-au găsit rezolvare în alte județe. Și ar mai fi. Că, din păcate, lista de obstrucții făcute în ultimul an asupra adevăratelor investiții ale Clujului este lungă. Voi reveni.dle templates freefilm online
Sursa: Mihai Seplecan More: Copreședinte executiv PNL Cluj

Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama