UBB

Cartea Seniorul Corneliu Coposu, prezentată la Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 21 ianuarie 2015, Vizualizari: 824

Centrul Cultural Casino va găzdui un eveniment cultural deosebit: lansarea cărții Seniorul Corneliu Coposu, apărută la Editura Humanitas. Cartea este o biografie a uneia dintre cele mai mari personalități din istoria contemporană a României.
Evenimentul va avea loc joi, de la ora 18.00. Cartea va fi prezentată de directorul executiv al Fundației Corneliu Coposu, Ion-Andrei Gherasim precum și de profesorul universitar Ilie Rad, de la Universitate Babeș-Bolyai.

„Cartea de faţă este o încercare – aproape disperată – de a reconstitui cât mai exact momentele semnificative din viaţa celei mai importante personalităţi politice pe care generaţia mea, a celor născuţi în anii ‘50, a avut norocul să o vadă aievea. Direct sau indirect, l-am cunoscut cu toţii pe Corneliu Coposu şi, deşi este foarte puternic imboldul de a descrie ce a însemnat pentru fiecare dintre noi – în primul rând, ca exemplu de moralitate –, nu cred că mai e nevoie să spunem ce fel de om era. În schimb, pentru a-l înţelege cu adevărat – şi nu numai pe el, ci şi perioada în care a trăit –, am pornit de la ideea că ar fi binevenită o recapitulare a faptelor“, a scris Tudor Călin Zarojanu. dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama