UBB

Școală de partid pentru candidatele UDMR. Organizația de femei va organiza cursuri de pregătire pentru doamnele care vor candida la alegerile din 2016

Autor: Claudiu.Padurean din 13 ianuarie 2015, Vizualizari: 720

Organizația de femei a UDMR a lansat o inițiativa inedită. Toate doamnele din această formațiune politică ce vor dori să candideze la alegerile din 2016 vor fi îndemnate să participe la cursurile unei adevărate școli de partid.
”Intenționăm să organizăm cursuri de comunicare on-line, de vorbire în public și să dezvoltăm aptitudinile utile celor care vor să candideze”, a fost fostul vicepremier și ministru al Culturii, Csilla Hegedus, care este vicepreședinte al organizației pentru femei din UDMR. ”Este foarte important să știi aceste lucruri pentru a face față cu bine responsabilităților presupuse de activitatea publică”, a adăugat viceprimarul Clujului, Anna Horvath.

Senatorul UDMR, Rozalia Biro, care este președintele organizației de femei a UDMR, a declarat că astfel de cursuri vor fi organizate în toate cele 23 de structuri teritoriale ale acestei organizații. La fiecare curs sunt așteptate maxim 20 de participante.

În acest moment, doar 2 la sută dintre primarii UDMR sunt femei. 5,5 la sută dintre viceprimarii UDMR și 13 la sută dintre consilierii locali ai acestei formațiuni politice sunt doamne. Rozalia Biro este singura femeie care este parlamentar din partea UDMR, partid care are trei primărițe, nouă viceprimărițe, 13 doamne care sunt consilieri județeni și 277 care sunt consilieri locali.dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama